ArtInvest MIS
Projekti
19.07.2017 12:36
Projekti

ArtInvest MIS

Za firmu ArtInvest smo implementirali naš MIS. Uz uspješnu implementaciju je, kao i uvijek, trebalo adaptirati sistem za njihovo radno okruženje. MIS za ArtInvest prati proces proizvodnje, planiranje i organizaciju radnog vremena kao i pracenje rada na masinama.

Za firmu ArtInvest smo implementirali informacioni sistem koji je namjenjen da prati proizvodnju i mnoge druge aspekte njihovog poslovanja. 

Osnivanjem 1994. godine Artinvest je definisao svoju budućnost ponudom isključivo najsavremenijih i najkvalitetnijih proizvoda koji su široko prihvaćeni u proizvodnji nameštaja razvijenih zemalja. Danas, Artinvest ima 200. zaposlenih, sertifikate ISO9001 “” I ISO14001 “Zaštita životne sredine”, preko 1000. lojalnih klijenata, izuzetno dobre poslovne i partnerske odnose sa vodećim evropskim i svetskim kompanijama – Kaindl, Blum, Kronoswiss, Hranipex, FGV, Volpato, Poliplast, Pfleiderer, Franke, razgranatu prodajnu mrežu, centralizovanu obradu pločastih materijala i kompletnu logistiku za distribuciju i obradu repromaterijala i proizvodnju nameštaja.