InnoTech
Vaš posao podignut na web
Naše usluge
Softverska rješenja za sve Vaše potrebe
Informacioni sistemi
Pravimo generalne i specijalizovane informacione sisteme za bilo kakvu vrstu i veličinu posla. Visoka fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja dozovoljavaju poboljšanje Vašeg poslovanja na način na koji Vi želite.
E-TRGOVINA
Rješenja za E-Trgovinu za bilo kakvu skalu web prodaje. Mi nudimo integraciju sa najpopularnijim načinima plaćanja, uključujući PayPal i Stripe.
MIGRACIJE SOFTVERA
Dorada postojećeg softvera može biti iznimno složena i zamorna. Mi nudimo usluge rekonstrukcije postojećeg softvera i prebacivanje na naše platforme.
WEB STRANICE
Konsultacije i razvoj za izgradnju Vašeg profila na internetu. Nudimo usluge dizajna i razvoja, kroz integraciju sa našim CMS-om za sve Vaše potrebe prezentacije i objavljivanja.

RAZVOJ SOFTVERA

Softver je dobar samo onoliko koliko je i korišten

Razvoj i implementacija softvera zahtjeva vrijeme i razumjevanje.. Mi predlažemo rješenja tek nakon detaljne analize Vašeg poslovnog procesa. Komunikacija između Vas i nas je esencijalna za razvoj proizvoda koji je Vama potreban. Ne postoji jedno rješenje za sve probleme i mi razumijemo da svaki posao ima posebne zahtjeve.

RAZVOJ SOFTVERA
Naš softver
Implementirana rješenja spreman za postavljanje.
MENADŽMENT INFORMACIONI SISTEM

InnoTech MIS je dizajniran da ponudi intuitivan alat za kompanije sa proizvodnjom. InnoTech MIS rješava probleme vođenja narudžbe materijala, skladištenja, radnika, plata, ponuda, radnih naloga, isporuka i mnogih drugih aspekata kompanije. MIS je dizajniran da revolucionše korištenje poslovnih informacionih sistema na webu.

Sistem za menadžment narudžbi

InnoTech OMS je dizajniran da ponudi intuitivno i prilagodljivo sučelje za B2B naručivanje. Katalog nudi širok spektar mogućnosti uključujući internacionalizaciju elemenata, cjenovne grupe, model grupe, globalne i lokalne varijable (za modele ili elemente).

SISTEM ZA ODRŽAVANJE SADRŽAJA

InnoTech CMS je dizajniran da ponudi autorima sadržaja jednostavnu aplikaciju za vođenje sadržaja za web stranice. CMS dozvoljava dodavanje galerija, videa i rad sa editorom poput Worda sa mnogim predefinisanim stilovima. CMS nudi napredne postavke za objavu za pažljivo planiranje prikaza sadržaja.

Softver Kontaktirajte nas
NAŠI KLIJENTI
Pridružite se skupini naših zadovoljnih klijenata
Najnoviji sadržaj
Projekti
20.04.2018 15:54

Spaology Body Bar

Još jedan uspješno razvijen website za Spaologybodybar. Spaology je spoj ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo savremeni način života s prirodom.

Projekti
10.04.2018 12:07

Žičara

Još jedna uspješno razvijena web stranica za Trebevićku žičaru. Ova žičara je povezivala je Bistrik sa Vidikovcem na Trebeviću.

Projekti
10.04.2018 12:05

Vijećnica

Još jedna uspješna saradnja ovaj put smo surađivali sa gradskom Vijećnicom. Sarajevska vijećnica je zgrada u Sarajevu nedaleko od Baščaršije na Mustaj-pašinom mejdanu i predstavlja jedan od najljepših i najreprezentativnijih objekata iz austrougarskog perioda.

DOBRO USPOSTAVLJENI KORACI. EFEKTIVNI REZULTATI.
Dobro započeto je pola završeno
PLANIRANJE
DIZAJN I RAZVOJ
TESTIRANJE I UGRADNJA

Naša profesionalna usluga će Vam dozvoliti da uživate u procesu razvoja

Pored toga što koristimo najmodernije tehnologije, razumijemo da IT industrija može biti zahtjevna za prihvatiti. Mi se trudimo da pojednostavimo i usmjerimo cijeli razvojni proces i ponudimo profesionalne konsultacije i podršku

MIŠLJENJE NAŠIH KLIJENATA O NAMA
KVALITETNE WEB APLIKACIJE
Konsultujte se s nama za Vaše poslovne potrebe