Repair.ba startup - Aplikacija za servisere
Projekti
15.03.2017 10:07
Projekti

Repair.ba startup - Aplikacija za servisere

Pokrenuli smo novi startup, Repair app! Repair je web aplikacija dizajnirana da olakša i upotpuni rad servisa, u kancelariji i na terenu. Repair nudi mogućnost registracije prijema, otvaranje naloga i registraciju slanja otpremnice, kao i praćenje svih informacija u toku ovog procesa.

Repair - Višenamjenska aplikacija za servisiranje
Za menadžere i servisere

Nakon što zakupite uslugu Repair aplikacije, serviseri mogu odmah početi rad na web platformi pri ćemu se servisiranje može raditi preko svih uređaja.

Serviser po dolasku klijenta otvori novi prijem, pri ćemu se registruju osnovni podaci o kupcu i artiklu koji je potrebno servisirati.

Nakon toga, serviser može otvoriti radni nalog gdje se prati šta se radi na servisu ili otvoriti otpremu za ovlašteni servis. Nakon svih procedura, menadžeri mogu praviti izvještaje iz sistema i printane dokumente za servise. Sve mogućnosti je moguće koristiti i na terenu.

  • Registracija prijema
  • Radni nalozi
  • Otpreme
  • Menadžment

Repair aplikacija je trenutno dostupna na bosanskom i engleskom jeziku.

Koristi za radnike

Repair aplikacija nudi serviserima da značajno olakšaju organizaciju svojeg posla.
Serviseri mogu na brz i jednostavan način registrovati kupce i pohraniti svu potrebnu dokumentaciju o servisiranom artiklu te voditi kompletan proces servisiranja ili komunikacije sa ovlaštenim servisom.
Aplikacija nudi brzi pregled i mogućnost filtriranja i pretrage servisa po raznim parametrima. Radnici kroz aplikaciju mogu printati svu bitnu dokumentaciju (prijemnica, radni nalog i otpremncia).

Koristi za menadžere

Repair aplikacija nudi menadžerima mogućnost da jednostavno i efikasno provjeravaju i vode informacije o servisiranju. Također, menadžeri mogu praviti izvještaje o radu servisera i pratiti sve servise koji nisu završeni. Menadžeri mogu pratiti arhivu završenih servisa i lagano doći do podataka u slučaju da su potrebni nakon servisiranja.

Koristi za klijente servisa

Repair aplikacija nudi klijentima servisa da prate stanje svojeg servisa i preuzimaju relevantnu dokumentaciju preko interneta.

Posjetite Repair aplikaciju ovdje: Repair app