EuroOniks MIS
Projekti
22.04.2017 12:36
Projekti

EuroOniks MIS

Za Tešanjsku firmu EuroOniks smo implementirali naš MIS. Uz uspješnu implementaciju je, kao i uvijek, trebalo adaptirati sistem za njihovo radno okruženje. MIS za EuroOniks prati proces proizvodnje, magacin i mnoge druge aspekte njihovog poslovanja.

Za firmu EuroOniks smo implementirali informacioni sistem koji je namjenjen da prati proizvodnju i mnoge druge aspekte njihovog poslovanja. 

EuroOniks je osnovan 1991 godine u svrhu obavljanja poslova usluge prevoza i ugostiteljstva. 2004 godine Euro oniks d.o.o mijenja osnovnu djelatnost te pored usluga prevoza bavi se i trgovinom, uvozom i prodajom. Od 2009 preregistruje se u preduzeće za proizvodnju dekorativnih panela i distribuciju PVC stolarije a od 2014 godine uvodi i djelatnost transporta i špedicije. EuroOniks je  u konstantnom razvoju, pa tako sa početnih 25 radnika firma danas broji 60 zaposlenika. Svakodnevno povećanje zahtjeva kupca firmu počinje usmjeravati u nova ulaganja u proizvodne linije i razvoj modernog automatiziranog i računarski upravljanog sistema. S ciljem ispunjavanja zahtjeva kupaca firma EuroOniks firma je počela da se bavi i uvozom stakla te preprodajom kako na velike količine tako i na male sa naglaskom da staklo dostavljamo na željenu adresu. Konstantnim širenjem firma EuroOniks dobija značajno mjesto kako na prostoru općine Tešanj tako i u BiH. EuroOniks trenutno dekorativne panele izvozi u Srbiju i Bugarsku a u skorije vrijeme planiran je izvoz u zemlje EU.