Begex MIS
Projekti
17.08.2016 08:30
Projekti

Begex MIS

Za firmu Begex d.o.o. smo razvili informacioni sistem koji je namjenjen da prati proizvodnju i mnoge druge aspekte njihovog poslovanja. MIS je kroz ovaj projekat dobio svoju punu formu koju danas zastupa.

Begex d.o.o. je jedna od najvećih izvoznika namještaja koja se bavi izradom kuhinja, ormara, plakara i kupatila te ponudom mnogih drugih usluga i proizvoda. Kroz nekoliko iteracija implementacije smo uspjeli da dobrim dijelom pokrijemo njihove informatičke potrebe u sferi poslovanja. MIS je u Begex d.o.o. pokrio sve potrebe proizvodnje, planiranja te kontrole radnika na operativnom sektoru. Begex MIS rješava i magacin, nabavke, pračenje otprema kao i kontrola incidenata sa paketima ili kompletnim nalozima.

Begex MIS također rješava mnoge probleme interne komunikacije i komunkacije sa klijentima.

Begex d.o.o. je specijalizirana fabrika za izradu kuhinjskog namjekaja i ugradbenih plakara.  Kompanija teži usavršavanju i usvajanju novih tehnologija u drvnoj industriji. Za cilj ima praćenje svjetskih trendova i primjenu novih tehnologija. Poslovna filozofija firme ima za cilj razumjeti potrebe kupaca, zadovoljiti njihove zahtjeve. To postižu neprekidnim poboljšanjem kvalitete naših proizvoda, edukacijom uposlenika u proizvodnji i upravljanju. Iskustvo i konstantna modernizacija proizvodnje, sa naglaskom na estetiku i funkcionalnost, garancija su kvaliteta i profesionalnosti.